Abril 19, Jam de Swing i Dansòmetre

Abril 19, Jam de Swing i Dansòmetre

El passat dia 27 d’Abril coincidia la Jam mensual recurrent de darrer Diumenge de cada mes a la Plaça Sant Joan amb els actes organitzats per l’Ajuntament per la celebració del Dia Mundial de la Dansa. El Dansòmetre, organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, aplegava diferents activitats de dansa per tota la vila, amb el nucli de l’escenari a la Rambla de Sant Frances on es feien les exhibicions de diferents entitats i escoles de dansa de Vilafranca i rodalies.

Amb la coincidència amb la nostra jam, l’Ajuntament es va demanar la nostra col.laboració per oferir una classe oberta per donar a conèixer el Swing. Així que aquest Diumenge es vam haver de dividir per oferir simultàniament dues activitats, la classe oberta que va fer la Gina a la Rambla de Sant Francesc i la jam oberta a tothom amb balladors de tot arreu a la Plaça de Sant Joan. Al final les dues activitats van tenir prou públic i de diferents orígens. A la Rambla s’hi van aplegar balladors però també curiosos, i infants, que van voler afegir-se a aquesta festa de la Dansa i tastar una miqueta del “bouncing” i la diversió del Swing. I naturalment, a la Plaça Sant Joan teníem els socis de Swing Vilafranca i molts amics que com cada mes, no fallen i venen a compartir aquest darrer Diumenge de mes amb nosaltres.