Maig 19, Lindy Hop Day. Concert amb Octavi Coronado Swingtet

Maig 19, Lindy Hop Day. Concert amb Octavi Coronado Swingtet

El 26 de Maig la casualitat va fer que coincidís la Jam mensual recurrent de darrer Diumenge de cada mes a la Plaça Sant Joan amb l’esdeveniment mundial conegut com el Lidy Hop Day per celebrar-se l’anniversari de l’icone del swing Frankie Manning.

Una maravellosa coincidència com aquesta va fer que ho vulguéssim celebrar de manera especial així que aquesta ballada la vam voler fer amb música en directe. La música la va posar la banda Octavi Coronado Swingtet i vam tenir la sort de tenir a Swing Sense Fronteres fent fotos de tots els hoppers que van gaudir d’allò més.

Gràcies a tots per venir. Fotos cortesia de Swing Sense Fronteres. Un recull de totes les fotos es troba al seu Facebook.