Taller de Rock amb Marta Cardús

Taller de Rock amb Marta Cardús

Taller de Rock’n’Roll per a Lindy Hoppers .. i tothom que vulgui desmelenar-se !!! –

Apendrem a ballar booguie booguie que está dins del rock&roll social que es ballava als anys 50’s.
ANIMAT a gaudir d’ aquest ball canyeruuu, nescut de la nostálgia de tornar a ballar swing.

Aquest taller està pensat per a tots aquests LINDY HOPPERS que els encanta la música Rock’n’Roll, i tinguin ganes d’aprendre els passos bàsics d’aquest ball, així com nous recursos per a divertir-se ballant en la pista sempre que soni un Rock’n’Roll.

Tant si no has realitzat cap taller de Rock’n’Roll abans, com si ja saps les nocions bàsiques pots realitzar aquest taller, ja que s’ensenyaran els passos bàsics del Rock’n’Roll, així com noves figures per a ampliar el repertori de passos amb els quals lluir-te en la pista quan sonin aquests temazos dels anys 50.

INSCRIPCIONS (places limitades) a https://swingvilafranca.cat/taller-rock-feb20/

Click here to change this text