Vols Aprendre a Ballar Swing?

Vine a Ballar amb Nosaltres‎!

Cursos regulars

Classes regulars trimestrals de diferents balls del Swing. Lindy Hop, Balboa i JazzSteps.

Cada trimestre organitzem un programa de cursos de diferents nivells i amb diferents professors que s’imparteixen a Vilafranca. Segur que trobaràs el curs que s’adapta al teu nivell, tant si ets principiant com si ja tens experiència en els balls del Swing.

Properes activitats

Cada mes organitzem ballades setmanals, jams, tallers i sortides vàries.

Aquí podràs descobrir les properes activitats en les que podràs participar, tant si són trobades regulars (com les ballades setmanals) com activitats especials. Així podràs triar i participar.

Què hem fet

Aquí tenim un resum de totes les mogudes que hem organitzat o participat.

Aquí tens un recull de moments inoblidables. Companys i professors amb les que hem compartit balls i riures. Aquí descobriràs l’essència de l’associació!

Sobre Swing Vilafranca

Swing Vilafranca és una associació sense ànim de lucre creada l’any 2016 amb la finalitat de promoure la música Swing en totes les seves modalitats a Vilafranca i al Penedès.

Per aconseguir-ho Swing Vilafranca, organitza tallers, classes obertes, classes de swing a Vilafranca trimestrals, concerts amb ball amb música en directe, balls al carrer, conferències, etc. Ens mou gaudir del swing i per fer-ho organitzem sortides a Jams d’altres associacions que ens permeten aprendre a millorar el nostre swing, conèixer gent nova, nous pobles i ciutats i sobretot passar-nos-ho molt bé. Si tu vols gaudir de la música swing i del lindy 100% som la teva associació.

Últimes notícies