Vols Aprendre a Ballar Swing?

Vine a Ballar amb Nosaltres‎!

No et perdis…

5 de Maig a Vilafranca. Tallers Lindy Hop amb Gerard i Uxue

Tenim nou taller organitzat per Swing Vilafranca. En aquesta ocasió portem el Gerard Nevot & Uxue, uns fantàstics professors que ens ajudaran a millorar el nostre ritme i estil. Seran el 5 Maig, Diumenge. Tenim 2 tallers, un Multinivell per tothom i un altre per nivell Mig/Avançat per millorar la tècnica del Swingout.

Cursos regulars

Classes regulars trimestrals de Swing: Lindy Hop, Balboa i JazzSteps.

Cada trimestre organitzem un programa de cursos de diferents nivells i amb diferents professors que s’imparteixen a Vilafranca. Segur que trobaràs el curs que s’adapta al teu nivell, tant si ets principiant com si ja tens experiència en els balls del Swing.

Sobre Swing Vilafranca

Swing Vilafranca és una associació sense ànim de lucre creada l’any 2016 amb la finalitat de promoure la música Swing en totes les seves modalitats a Vilafranca i al Penedès.

Per aconseguir-ho Swing Vilafranca, organitza tallers, classes obertes, classes de swing a Vilafranca trimestrals, concerts amb ball amb música en directe, balls al carrer, conferències, etc. Ens mou gaudir del swing i per fer-ho organitzem sortides a Jams d’altres associacions que ens permeten aprendre a millorar el nostre swing, conèixer gent nova, nous pobles i ciutats i sobretot passar-nos-ho molt bé. Si tu vols gaudir de la música swing i del lindy 100% som la teva associació.

Últimes notícies